Trial

Bou inicia a Catalunya la defensa del títol

Trial. L’Hospitalet de l’Infant és la seu aquest cap de setmana de les dues primeres proves del mundial que el pierenc ha dominat amb mà de ferro

Toni Bou (Repsol Montesa Honda) comença demà a l’Hospitalet de l’Infant la defensa del títol mundial de trial a l’aire lliure. Aquesta localitat, present en el calendari del campionat des del 1975, serà l’escenari de la posada de llarg d’aquest nou mundial a l’aire lliure de l’equip Repsol Honda, que tornarà a lluitar per aconseguir un altre títol per als seus pilots, Toni Bou i Gabriel Marcelli. L’actual campió del món, Toni Bou, vencedor de 19 carreres a l’Estat, és el gran favorit per guanyar el setzè títol a l’aire lliure al final de la temporada, que comença després d’aconseguir la seva victòria número 125 en l’última cursa del 2021. Aquest 2022, el pilot de Repsol s’ha imposat en les quatre proves d’X-Trial disputades fins ara, mentre que el seu company, el jove gallec Gabriel Marcelli, s’ha estrenat en la formació del 2022, després de demostrar el seu gran potencial les temporades passades.

La primera prova del mundial es disputarà a doble jornada i els pilots hauran de superar les dotze zones del recorregut, situades al riu sec de Llastres, fins a dues vegades, amb un total de 12 quilòmetres per volta. El calendari del campionat del món de TrialGP continuarà amb parades a Andorra, Alemanya, Bèlgica i França abans d’acabar a la localitat italiana de Ponte di Legno, a la província de Brescia, a mitjans de setembre.

Toni Bou assegura, en la nota de premsa de l’equip Repsol, que aquest any és la vegada que físicament arriba millor a l’inici del mundial. “Arribem amb moltes ganes i hi ha expectació per veure com ens anirà en competició. Comencem la temporada a casa, tant a l’Hospitalet com a Sant Julià de Lòria”, explica Toni Bou. “Serà un campionat curt, amb temperatures altes durant els mesos de juny a setembre, i, per altra banda, tant el rival de sempre, Adam Raga, com la resta de pilots han millorat el seu nivell i són més perillosos, però per a mi és una motivació més per continuar lluitant pels èxits”, comenta el pilot català.

LA DADA

15
títols
mundials té Toni Bou a l’aire lliure, i també n’ha aconseguit 15 més en el trial ‘indoor’
Mundial de trial a l’aire lliure
11-12 juny Hospitalet de l’Infant (CAT)
18-19 juny Sant Julià de Lòria (AND)
9-10 juliol Neunkirchen (ALE)
21 agost Comblain-au-Pont (BEL)
28 agost Caors (FRA)
17-18 set. Ponte di Legno (ITA)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)