Més motor

Salvador Prat és el nou president de la Federació Catalana de Motociclisme

Fins ara era vocal de la junta directiva i agafa el relleu de Josep Maria Mañé

La Junta Electoral de la Federació Catalana de Motociclisme ha nomenat Salvador “Tato” Prat Lebrero (Terrassa, 1963) com a nou president. Fins ara era vocal de la junta directiva i agafa el relleu de Josep Maria Mañé.

Salvador Prat ha tingut sempre un estret lligam amb el món del motociclisme. Com a pilot, va destacar en enduro, participant en competicions catalanes, estatals i internacionals entre els anys 70 i 90.

A mitjans dels anys 90 va començar a organitzar competicions amb el seu club, el Moto Club Terrassa, el qual ha presidit els darrers quatre anys. També ha exercit de comissari FIM.

Salvador Prat afronta amb il·lusió aquest nou repte: “És un gran orgull representar el motociclisme català, un esport que m’ho ha donat tot com a professional i també com a pilot. Els objectius principals de la nova junta són: a nivell esportiu, potenciar l’esport base a través dels representants provincials; augmentar la participació femenina a les curses; fomentar els esdeveniments de mototurisme i lluitar per uns Campionats de Catalunya nets i sostenibles.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)