Fórmula 1

Leclerc es reivindica i lidera el primer dia a Bakú per davant dels Red Bull

El pilot monegasc supera Pérez i Verstappen. Quart millor temps per un Fernando Alonso que promet i Sainz és cinquè

Charles Leclerc ha finalitzat la primera jornada d’entrenaments del GP d’Azerbaidjan com el més ràpid. El monegasc, tot i això ha comunicat al final de la sessió un possible problema de motor del seu Ferrari. Sergio Pérez, qui continua en els primers llocs després de la victòria a Mònaco i que ha acabat al capdavant dels primers lliures del matí, ha finalitzat en segona posició, per davant del seu company de l’equip Red Bull, Max Verstappen. El campió mundial no ha estat del tot fi durant la jornada d’avui.

Un superb Fernando Alonso (Alpine), ha finalitzat quart, posició que fa pensar que no tindrà problemes per entrar a Q3 demà en la classificació per la posició preferent. Cinquè ha quedat Carlos Sainz (Ferrari), que no ha fet temps amb el pneumàtic tou, quan anava en cronos com Leclerc en la seva volta bona, i ha quedat relegat a la cinquena plaça. Ens espera una classificació apassionant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)