Fórmula 1

Max Verstappen domina a Bakú i Sergio Pérez completa el doblet de Red Bull

Els dos Ferrari es retiren abans de la meitat de la cursa. Russell completa el podi del GP d’Azerbaidjan amb Hamilton quart

Max Verstappen i Sergio Pérez han portat a Red Bull a fer el doblet en el GP d’Azerbaidjan i han fet un pas importants pel mundial de pilots i d’equips ja que la primera i la segona posició ha estat acompanyada per la retirada dels Ferrari de Charles Leclerc i Carlos Sainz per problemes mecànics abans de la meitat de la cursa. La tercera plaça del podi ha sigut per George Russell (Mercedes), el tercer que aconsegueix aquest any, mentre que el seu company d’equip Lewis Hamilton ha acabat quart. Fernando Alonso (Alpine) ha ocupat la setena plaça.

En la sortida Pérez ja ha superat Leclerc en el primer revolt i el monegasc ha vist com Verstappen s’ha posat just al seu darrera en les primeres voltes. Els Ferrari han començat a donar proves de la seva poca fiabilitat en la volta 9 i Sainz, que anava quart, s’ha hagut de retirar. Amb el cotxe de seguretat virtual Leclerc ha canviat pneumàtics i ha baixat a la tercera posició. Pérez ha començat a tenir problemes de pneumàtics i en la volta 15 Verstappen l’ha superat. Poc després els dos pilots de Red Bull han canviat els pneumàtics i Leclerc s’ha situar primer. Només ha estat una volta al davant, ja que en la 20 el motor del Ferrari del monegasc ha dit prou i ha petat quan liderava la cursa.

Verstappen, que ha sumat el cinquè triomf de l’any, s’ha situat primer amb Pérez segon i s’han mantingut així tota la segona meitat de la prova, mentre que Russell s’ha situat tercer sense problemes. La lluita final s’ha centrat en Hamilton que en les darreres voltes ha lluitat i ha pogut superar Pierre Gasly (Alpha Tauri) i ha acabat en la quarta plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)