MotoGP

Bagnaia supera Quartararo en la qualificació de MotoGP del GP d’Alemanya

Aleix Espargaró ocuparà la quarta posició en la graella

Francesco Bagnaia (Ducati) ha aconseguit la posició preferent en el GP d’Alemanya al superar per només 76 mil·lèsimes el líder del mundial Fabio Quartararo (Yamaha). L’italià ha aconseguit la seva tercera pole de l’any amb un registre d’1:19.931. Aleix Espargaró (Aprilia) estarà en la segona línia, en la quarta plaça, després de quedar a menys de dues dècimes (0.189) del millor temps. El seu company d’equip Maverick Viñales ha acabat desè a cinc dècimes del primer.

Pol Espargaró (Honda) ha disputat la Q1 i per només quatre mil·lèsimes no ha passat a la Q2 i sortirà tretzè. Àlex Márquez (Honda) ho farà des de la setzena posició.

Rins no disputarà el gran premi

Àlex Rins ha decidit no disputar la qualificació ni el GP d’Alemanya pel dolor que té a la mà esquerra. El barceloní de Suzuki es va fer una petita fractura en la caiguda que va tenir en el GP de Catalunya del dia 5 de juny. Va fer les dues sessions d’entrenaments lliures de divendres, però després de la FP3 d’avui ha decidit parar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)