Fórmula 1

Primera victòria de Carlos Sainz en un cursa espectacular i amb molta lluita

Pérez i Hamilton completen el podi, i Verstappen amb problemes acaba setè en el GP de la Gran Bretanya

Carlos Sainz ha aconseguit la seva primera victòria en la Fórmula 1 en una cursa espectacular i amb molta lluita en el GP de la Gran Bretanya en el circuit de Silverstone. El madrileny i el seu Ferrari, sortien des de la posició preferent, però el triomf s’ha gestat a tretze voltes del final quan una cotxe de seguretat l’hi ha permès canviar els pneumàtics i atacar i superar al seu company d’equip Charles Leclerc, que anava primer i que al no canviar els pneumàtics ha perdut posicions i ha acabat quart. Amb el safety car en pista en les últimes voltes Sergio Pérez (Red Bull) i Lewis Hamilton (Mercedes) també han pogut posar pneumàtics nous i després de mantenir una gran lluita amb el monegasc i entre ells han acabat segon i tercer respectivament. Fernando Alonso (Alpine) ha ocupat la cinquena plaça.

El campió mundial Max Verstappen ha tingut problemes amb el Red Bull quan anava primer en la volta dotze, ha perdut llocs i ha acabat molt lluny dels primers i en la setena plaça.

La cursa s’ha iniciat amb una bandera vermella per un greu accident en la zona mitjana de la graella abans del primer revolt. S’han tocat diferents pilots i l’Alfa Romeo de Guanyu Zhou ha acabat cap per vall, ha xocat contra les proteccions, les ha saltat i ha impactat contra la reixa de protecció dels espectacors. Les assistències han tret Zhou i l’han portat al centre mèdic. En total han estat cinc els monoplaces implicats i Alexander Albon també ha hagut d’anar al centre mèdic. Segons han informat l’organització els dos pilots estan bé i sense lesions greus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)