Fórmula 1

Ferrari domina els primers entrenaments lliures en el GP d’Hongria

Carlos Sainz i Charles Leclerc lideren les dues primeres sessions

Els Ferrari han dominat les dues primeres sessions dels entrenaments lliures del Gran Premi d’Hongria que es disputa al Circuit d’Hungaroring aquest cap de setmana.

La primera sessió d’entrenaments ha començat amb 32ºC de temperatura ambient i 56ºC sobre l’asfalt. En ella hem pogut veure una gran igualtat entre els dos Ferrari i el Red Bull de Max Verstappen. Carlos Sainz ha aconseguit el millor temps –1:18.750–, mentre que Max Verstappen ha estat segon a 0.130 del madrileny, i Charles Leclerc, tercer, a 0.289. Fernando Alonso ha acabat desè darrere del seu company d’escuderia, Esteban Ocon.

La segona sessió, iniciada a les 1cinc de la tarda, ha estat dominada novament per Ferrari, encara que en aquest cas ha estat Charles Leclerc qui ha marcat el millor temps –1:18.445–. McLaren ha donat la sorpresa en col·locar Lando Norris en segona posició a 2 dècimes de Leclerc, mentre que Carlos Sainz ha finalitzat tercer. Fernando Alonso ha millorat els seus temps respecte a la primera sessió i ha acabat sisè per darrere de Daniel Ricciardo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)