MotoGP

Tercera victòria seguida de Bagnaia i cinquena de la temporada en MotoGP

Quartararo és segon en el GP d’Àustria i amplia el seu avantatge en la general sobre Aleix Espargaró, que acaba sisè

Francesco Bagnaia (Ducati) ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva i la cinquena de la temporada al imposar-se en el GP d’Àustria. L’italià ha dominat des de l’inici i ha continuat retallant punts en la general del mundial, però no tots els que hagués volgut. Fabio Quartararo (Yamaha) ha sabut desfer el domini de les Ducati, que sortien en els quatre primers llocs, i en una gran cursa ha acabat en la segona posició. El francès, líder del mundial, cedeix cinc punts a l’italià, tercer a 44 punts, però consolida el primer lloc ja que Aleix Espargaró (Aprilia), segon de la general, només ha pogut ser sisè, ha cedit deu punts i ara està a 32. El granollerí ha tingut problemes amb el pneumàtic i en les darreres voltes s’ha allunyat molt de Fabio Quartararo, ja que havia estat al seu darrera en el primer tram de la cursa.

Àlex Rins (Suzuki) ha vingut des del darrera i ha acabat en la vuitena posició, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha estat lluitant al davant, cinquè, però també ha tingut problemes, ha anat perdent posicions i ha acabat tretzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)