MotoGP

Les Ducati ocupen els quatre primers llocs el primer dia d’entrenaments a Misano

Bastianini és el més ràpid per davant de Bagnaia que ha estat sancionat amb tres posicions en la graella en el GP de San Marino

Quatre Ducati han ocupat les quatre primeres posicions en el primer dia d’entrenaments lliures de MotoGP en el circuit de Misano en el GP de San Marino. El més ràpid ha sigut Enea Bastianini amb 1:31.517, mentre que Francesco Bagnaia ha sigut segon a 0.114, i darrera seu Jack Miller i Johann Zarco, tot quatre en tres dècimes. El líder del mundial i actual campió ha acabat cinquè a 0.326.

Les Aprilia de Maverick Viñales i Aleix Espargaró han ocupat la sisena i la setena plaça a tres dècimes i mitja i a quatre dècimes del millor temps. Francesco Bagnaia ha estat sancionat per anar lent i pel mig del circuit en els primers entrenaments del matí, i faci el que faci en la qualificació, perdrà tres posicions en la graella de sortida.

En Molto2 Albert Arenas (Kalex) ha fet el setè temps amb 1:36.802, a menys de tres dècimes del millor registre de l’italià Celestino Vietti (Kalex) que ha aconseguit en la sessió del matí (1:36.573). Jeremy Alcoba ha acabat el 23è amb 1:37.964.

L’italià Dennis Foggia (Honda) ha acabat la primera jornada d’entrenaments de Moto3 com el més ràpid amb un temps d’1:41.608 , i superant per gairebé quatre dècimes el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna). El pilot de Sant Andreu de la Barça Xavier Artigas (CFMoto) ha sigut el 27’e a gairebé dos segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)