MotoGP

Foggia guanya per tercer cop i Guevara, tercer, és el nou líder de Moto3

L’italià Dennis Foggia (Honda) ha sumat la seva tercera victòria de la temporada en una cursa de Moto3 molt disputada en el GP de San Marino. Izan Guevara (Gas Gas) ha finalitzat tercer i és el nou líder de la categoria. El mallorquí ha superat en la general al seu company d’equip, el castellonenc Sergio Garcia, que ha tingut una cursa plena de problemes i ha acabat desqualificat amb bandera negre després de caure i ser doblat.

La lluita entre Foggia, Guevara, el valencià Jaume Masià (KTM) i el turc ha Deniz Öncü (KTM) ha estat molt intensa en les darreres voltes amb avançaments continuats i l’italià ha estat el més llest i ha sumat la tercera victòria de manera consecutiva en aquest circuit. Xavier Artigas (CFMoto) ha finalitzat en la 20a posició després de ser sancionat amb una long lap a falta de sis voltes i quan anava en la dissetena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)