MotoGP

Pedro Acosta signa la segona victòria en Moto2 en el GP d’Aragó

El jove murcià ha precedit els tres pilots que pugnen pel títol Aron Canet, Augusto Fernández i Ai Ogura

El pilot de Mazarrón Pedro Acosta (Kalex) s’ha emportat la seva segona victòria en la categoria de Moto2 en el Gran Premi d’Aragó. Amb major ritme, el jove pilot murcià ha accedit al lideratge a mitja cursa i, fent el cavallet a l’arribada, ha precedit els tres pilots que pugnen pel campionat, Aron Canet (Kalex), Augusto Fernández (Kalex) i Ai Ogura (Honda). A cinc voltes del final del campionat, Fernández continua líder (214 punts), seguit per Ogura (207) i Canet (177).

Caigudes d’Arenas i Alcoba

La cursa ha estat nefasta pels interessos dels pilots catalans de la categoria, Albert Arenas (Kalex) i Jeremy Alcoba (Kalex). El gironí, que arrencava segon, s’ha sortit del traçat en un dels revolts ràpids del circuit tot just en la segona volta. Arenas havia perdut algunes posicions i figurava en cinquè lloc. “Havíem fet els deures en els entrenaments, però la moto se m’ha anat de davant sense avisar”, es lamentava. En aquest mateix punt i en la mateixa volta també ha anat per terra Alcoba en un incident amb Manu González (Kalex). El tortosí estava protagonitzant una remuntada espectacular, del 27è al 16è lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)