MotoGP

Marc Márquez acaba quart i Aleix Espargaró no puntua en el GP del Japó

Miller guanya a Motegi, i en la lluita pel mundial Bagnaia cau i Quartararo amplia la diferència en MotoGP

El GP del Japó ha tingut emoció des d’abans de la sortida i fins a la darrera volta pel que fa a la lluita pel mundial. En la volta de formació Aleix Espargaró (Aprilia) –tercer de la general–, ha tingut problemes elèctrics, ha entrat en el pit lane, ha canviat de moto i ha sortit des d’allà, en la darrera posició i ha acabat setzè. En l’última volta Francesco Bagnaia (Ducati) –el segon–; ha intentat superar Fabio Quartararo (Yamaha) –el líder del mundial–; i ha caigut. Això ha fet que Quartraro tot i ser vuitè de la cursa ha ampliat la seva avantatge en la general i ara té 18 punts sobre l’italià i 25 respecte el granollerí.

En la lluita per la victòria Marc Márquez (Honda), que tenia la pole, ha estat superat en la sortida, però s’ha mantingut en la cinquena plaça i a tres voltes del final ha guanyat un lloc i ha acabat quart. Per davant, la victòria ha sigut per Jack Miller (Ducati) que en la segona volta s’ha situat primer i no ha tingut cap problema per guanyar amb més de tres segons de marge sobre el sud-africà Brad Binder (KTM). Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat setè i el seu company d’equip Aleix Espargaró ha remuntat des del darrer lloc, però no ha pogut puntuar i ha acabat setzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)