Fórmula 1

Sainz fa el millor temps i els Ferrari ocupen els dos primers llocs el primer dia del GP de Singapur

El madrileny supera per dues dècimes al seu company d’equip Leclerc

Carlos Sainz ha sigut el més ràpid i els Ferrari han ocupat les dues primeres posicions el primer dia d’entrenaments lliures del GP de Singapur. El madrileny ha fet una gran volta, apropant-se molt als murs del circuit urbà de Marina Bay, i ha marcat 1:42.587, superant per dues dècimes al seu company d’equip Charles Leclerc. El tercer, George Russell (Mercedes), ha acabat a tres dècimes, mentre que Max Verstappen (Red Bull) ha ocupat la quarta plaça també a poc més de tres dècimes.

Els dos primers classificats del mundial han fet canvis en els seus monoplaces entre la sessió del matí i de la tarda, i han iniciat la segona sessió d’entrenaments força tard, i gairebé s’han perdut la meitat. Charles Leclerc i Max Verstappen han donat la sensació que podien haver aconseguit un millor temps si haguessin tingut una sessió normal. Fernando Alonso (Alpine) ha acabat vuitè a nou dècimes del millor registre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)