MotoGP

Victòria d’Arbolino en una cursa de Moto2 aturada dos cops per la intensa pluja

No s’ha completat i s’han repartit la meitat de punts

Tony Arbolino (Kalex) ha guanyat la cursa de Moto2 del GP de Tailàndia que s’ha aturat dues vegades per la intensa pluja i que com que no s’ha completat ha repartit la meitat dels punts. L’italià ocupava la primera posició quan s’ha mostrat la primera bandera vermella i per això ha pujat al més alt del podi. L’han acompanyat el txec Filip Salac (Kalex) i el valencià Aron Canet (Kalex). Aquesta és la segona victòria de l’any d’Arbolino.

La cursa s’ha complicat des de l’inici, quan els pilots estaven a la graella de sortida ha començat a ploure i s’ha decidit declarar-la en mullat, han pogut canviat els pneumàtics i posar els de pluja, i s’ha reduït la cursa de 24 a 16 voltes. Albert Arenas ha hagut de sortir des de l’última línia perquè els mecànics han fets canvis a la moto en els dos darrers minuts abans de la sortida i no està permès.

La cursa s’ha iniciat i el pilot local Somkiat Chantra, que sortia des de la posició preferent, ha començat a tirar fort i ha caigut en la segona volta quan anava primer. Jeremy Alcoba també ha caigut i Albert Arenas ha aprofitat per avançar posicions i ha arribat a situar-se en el desè lloc i després ha baixat a la catorzena plaça. La pluja ha continuat amb molta intensitat, la pista s’ha convertit en impracticable i en la vuitena volta s’ha mostrat la bandera vermella. S’ha aturat la cursa i quan la pluja ha afluixat s’ha intentat reprendre a només cinc voltes. Els pilots han sortit a la pista, però en la volta de formació ja s’ha vist que no es podia córrer i s’ha mostrat la segona bandera vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)