MotoGP

Oliveira guanya i Bagnaia, tercer, se situa a dos punts del líder de MotoGP

Marc Márquez acaba en la cinquena posició, Aleix Espargaró és onzè i Quartararo no puntua en el GP de Tailàndia

La cursa de MotoGP ha sigut una clara demostració que sota la pluja i amb la pista mullada passen moltes coses. Miguel Oliveira (KTM) ha aconseguit la victòria per davant de Jack Miller (Ducati), mentre que el seu company d’equip Francesco Bagnaia ha finalitzat en la tercera plaça. L’italià ha retallat molts punts al líder del mundial i s’ha situat a només dos de Fabio Quartararo (Yamaha) que s’ha quedat sense puntuar al ser dissetè. Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat penalitzat amb una long lap per conducció irresponsable quan s’ha tocat amb Brad Binder (KTM) en les voltes inicials, però tot i això ha acabat onzè i està també s’ha apropat al líder i està a 20 punts.

La cursa s’ha ajornat més d’una hora per la pluja i les males condicions de la pista. En la sortida Fabio Quartararo, líder del mundial, ha començat el seu calvari ja que ha baixat de la quarta a la dissetena posició i ja no ha pogut remuntar. Marc Márquez ha fet una bona sortida i s’ha situat en la lluita pel podi. A meitat de cursa ha estat tercer en uns revolts, però cap al final ha baixat el ritme i ha acabat en el cinquè lloc. Maverick Viñales (Ducati) ha acabat setè i Àlex Márquez (Honda) ha sigut vuitè, el seu segon millor resultat de l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)