Trial

Toni Bou acaba segon en la darrera prova del mundial de X-Trial

El basc Jaime Busto s’imposa a Andorra per un sol punt. El pierenc ja s’havia assegurat el títol abans de la cursa

Toni Bou (Montesa) ha finalitzat en la segona posició en la darrera prova del mundial de X-Trial que s’ha disputat a Andorra la Vella. El pierenc, que ja tenia el títol assegurat abans de la prova, ha estat superat per un sol punt pel basc Jaime Busto (Vertigo). En la final Jaime Busto ha acabat amb 4 punts, mentre que Toni Bou n’ha fet 5 per un fiasco en la segona zona. La tercera plaça l’ha ocupat Adam Raga (TRRS) que ha sumat 17 punts. Les dues rondes classificatòries el pierenc les ha fet amb 0 punts.

Toni Bou ha finalitzat el mundial en el primer lloc amb 104 punts i ha sumat el seu setzè títol de trial indoor. La segona plaça també la tenia assegurada Adam Raga que ha arribat als 69 punts. Gràcies a la victòria Jaime Busto s’ha situar en la tercera plaça del podi amb 51 punts, superant l’italià Matteo Grattarola que ha baixat a la quarta posició amb 41, ja que només ha sigut setè a Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)