Ral·lis

Nani Roma diu que vol “gaudir” en el retorn a la competició després de patir un càncer

Aquest cap de setmana disputa el ral·li Ciutat de Granada

Nani Roma torna a la competició després de patir un càncer i diu que vol “gaudir” en el VIII Ral·li Ciutat de Granada d’aquest cap de setmana. El doble guanyador del Dakar, en motos i en cotxes, es tornarà a posar darrera el volant d’un vehicle de competició després que en el mes de març d’aquest any li van diagnosticar un càncer de bufeta poc després de participar al Ral·li Terres Altes de Llorca. Des d’aleshores ha estat operat dues vegades i s’ha sotmès a sessions de quimioteràpia entre les dues intervencions.

“Estic recuperant ara la forma física i passant els controls que toquen, cada tres setmanes o un mes. Ara es van espaiant una mica més, però el més important és que tot surt perfecte. De fet, tot va més ràpid del que pensaven els metges. Em sento bé, no estic al nivell d’abans, però de mica en mica vaig millorant” ha explicat Nani Roma en declaracions difoses pels organitzadors del ral·li. “Quan parles de càncer, d’un tumor maligne, és un moment molt difícil d’assumir. Després es va veient el nivell de la malaltia i ho has d’acceptar perquè hi ha coses a la vida que no pots canviar” ha afegit.

Nani Roma pilotarà un Volkswagen Polo R5 a la prova i estarà acompanyat per Àlex Haro com a copilot. “Espero gaudir del ral·li. Més que marcar-me un objectiu, espero veure com reacciono després de tants mesos aturat. Abans hauria dit que vinc a guanyar, però és un cotxe nou i per tant vinc a gaudir-ne” ha comentat el pilot de Folgueroles. “Per mi serà important progressar durant la carrera, no em marco altres objectius. Espero que el públic s’ho passin bé”. Nani Roma també ha confirmat que no té previst participar al Dakar del 2023, com ja s’havia anunciat, però sí en l’edició del 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)