Fórmula 1

Marina Bay tanca el mundial de Verstappen

Fórmula 1. El neerlandès hi va guanyar el títol el 2021 en una cursa èpica. Checo Pérez i Charles Leclerc s’hi juguen el subcampionat

Marina Bay (Abu Dhabi) va viure en la darrera prova del 2021 una cursa èpica en què Max Verstappen (Red Bull) va aixecar el títol mundial superant Lewis Hamilton (Mercedes). Enguany, amb el campionat resolt a favor dels neerlandès (429 punts), l’al·licient serà veure si el seu company, el mexicà Checo Pérez, obté el subcampionat o si el celebra el monegasc Charles Leclerc (Ferrari), tots dos amb 290 punts. A Interlagos, Verstappen no va deixar passar Pérez i va desobeir les ordres d’equip, tot i que Red Bull va fer ahir un comunicat en què admetia l’error i n’exculpava el pilot adduint que no havia previst cap estratègia. Sainz tampoc no va cedir el pas a Leclerc en el context de la lluita pel subcampionat de constructors entre Ferrari i Mercedes.

Mick Schumacher, per un altre costat, no continuarà a l’equip Haas la temporada vinent i no serà a la graella de la Fórmula 1 l’any 2023. En el seu lloc l’equip nord-americà ha incorporat l’alemany de 35 anys Nico Hülkenberg, que ha estat en diferents èpoques en la màxima categoria. Ja només queda un seient lliure, a l’equip Williams, per completar els 20 pilots del 2023. Aquesta era la tercera temporada del pilot alemany, de 23 anys, a la Fórmula 1 i la segona completa a l’equip Haas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)