Dakar

Nou guanyador en motos, Daniel Sanders, i nou canvi de líder

Un altre dels favorits, Brabec, ha d’abandonar per un accident

Tercera etapa del Dakar, quart guanyador diferent en motos, comptant el pròleg, i nou canvi de líder, un per etapa. L’australià Daniel Sanders ha guanyat l’etapa entre Alula i Ha’il de 447 km d’especial amb 4h24:15 i ha tret més de cinc minuts al segon classificat l’argentí Kevin Benavides ((KTM). Durant tota l’etapa hi ha hagut lluita entre Sanders, Mason Klein (KTM), Skyler Howes (Husqvarna) i Toby Price (KTM). Aquest darrer ha estat un altre dels favorits que ha hagut d’abandonat després de patir un accident en el quilòmetre 274 i ser traslladat a l’hospital pels forts dolors que tenia en el coll. L’australià havia estat el guanyador de la primera etapa i s’havia emportat el triomf en el Dakar l’any 2020.

En la general Daniel Sanders és el nou líder amb 4:04 d’avantatge sobre Mason Klein, el fins ara primer classificat, que ha acabat l’etapa en la quarta plaça cedint més de sis minuts al primer.

Els pilots han hagut de superar la pluja i el terra mulla, que a mesura que ha anat passant el dia s’ha incrementat. L’organització ha decidit aturar les motos en els punts de pas dels quilòmetres 335 i 377, i els hi donarà un temps en funció del que havien fet en la primera part de l’etapa. Els que ja han arribat a meta mantindran els seus registres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)