Fórmula 1

Red Bull presenta el RB19 de Verstappen i Pérez a Nova York

Red Bull ha presentat a Nova York el RB19, el seu monoplaça pel mundial d’aquest 2023 en que lluitarà per repetir el doblet que va aconseguir l’any passat, en que va guanyar els dos títols mundials de Fórmula 1, el de pilots amb Max Verstappen i el de constructors. El director de l’equip Christian Horner va fer la presentació i va estar acompanyat dels pilots Max Verstappen i Sergio Pérez, i el tercer pilot Daniel Ricciardo .

L’escuderia austríaca ha escollit Nova York per la presentació degut a l’enorme expansió de la categoria reina de l’automobilism als Estats Units, on aquesta temporada hi haurà tres curses. Al tradicional GP dels Estats Units, disputat al Circuit de les Amèriques d’Austin, Texas, i al de Miami, que va debutar l’any passat, s’unirà aquesta temporada el GP de Las Vegas. Horner ha comentat: “És increïblement especial estar a Nova York. Els Estats Units estan jugant un paper molt important a la Fórmula 1 aquests dies: tres grans premis, amb Las Vegas també al calendari, per la qual cosa semblava apropiat presentar aquí el RB19 i els nostres plans per a la temporada que ve”. L’equip ha mostrat el seu look 2023 amb l’esquema tradicional blau, groc i vermell, que captura els colors centrals de la companyia Red Bull. Tot i això Horner ha revelat que Red Bull organitzarà una concurs perquè els aficionats dissenyin una decoració especial per a les tres curses que es faran als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)