Fórmula 1

Alpine revela el seu nou monoplaça, l’A523

L’equip francès és l’últim equip a presentar el seu cotxe, el qual manté, en general, la seva decoració

L’equip Alpine va presentar a Londres el seu monoplaça, l’A523. Amb la presentació de l’equip francès, els 10 equips han presentat el seu disseny amb vista a la temporada 2023 de la Fórmula 1. Ara, la pròxima vegada que es veuran els cotxes del 2023 seran en els tests de Bahrein, que es faran entre el dijous i el dissabte de la setmana vinent.

El cotxe de l’equip amb base a Enstone manté, en base, la seva decoració. És a dir, el cotxe lluirà el blau característic de la marca de cotxes francesa, juntament amb el color rosa del seu patrocinador principal, BWT. Això sí, de cara a les tres primeres curses (GP de Bahrein, GP de l’Aràbia Saudita i GP d’Australia), com també va passar l’any passat, el cotxe serà completament decorat de color rosa.

Tot i que encara és, en general, exactament igual que l’any passat, hi ha parts de negre a la part posterior del cotxe, que és de la fibra de carbó. Amb aquestes modificacions, segons han confirmat els responsables de l’equip, el monoplaça arriba al pes mínim, cosa que, com la majoria dels equips, no van poder fer l’any passat.

En l’apartat tècnic, hi ha una gran quantitat d’evolucions, començant des de l’aleró frontal fins a la part posterior del cotxe, passant per les suspensions, els pontons i el sistema de refrigeració, entre altres aspectes. Amb aquestes modificacions i els retocs a les unitats de potència causats per les nombroses retirades de la passada temporada, l’equip francès espera donar una passa endavant per apropar-se als tres equips de dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)