MotoGP

Aleix Espargaró, operat de l’avantbraç dret, però a punt per al GP de Portugal

El granollerí no es perdrà l’inici de la temporada de MotoGP

Aleix Espargaró ha estat operat avui de l’avantbraç dret, on tenia una fibroris per fatiga, però estarà recuperat per a la primera cursa del mundial de MotoGP, el GP de Portugal que es disputarà del 24 al 26 de març, ha informat el seu equip, Aprilia Racing. “Arran de la fatiga al seu avantbraç dret, que es va produir durant els recents entrenaments de MotoGP a Portimão, el pilot d’Aprilia Racing Aleix Espargaró s’ha sotmès entre dilluns i dimarts a una sèrie de proves a la Clínica Universitària Dexeus de Barcelona. Els controls van revelar una fibrosi al múscul per a la qual era necessària una intervenció quirúrgica” ha explicat l’equip del granollerí.

Aprilia Racing afegeix que “l’operació de neteja” que s’ha fet avui, “ha estat en gran mesura un èxit i permetrà al pilot recuperar-se per a la primera cursa de la temporada, prevista pel cap de setmana del 24 al 26 de març”. El doctor Xavier Mir, que ha estat el que l’ha operat, assenyala en la nota de l’escuderia: “Aleix Espargaró va ser intervingut quirúrgicament de l’avantbraç dret, a causa d’una retracció fibròtica de la fàscia de l’avantbraç amb compressió del nervi mitjà al terç proximal de l’avantbraç”. “Se li va practicar una fasciotomia antebraquial i un alliberament de l’arc del múscul pronador rodó mitjançant tècniques microquirúrgiques. Començarà la recuperació demà mateix” precisa el doctor Mir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)