Trial

Toni Bou guanya al Navarra Arena i referma el lideratge en el mundial d’X-Trial

El pierenc s’ha imposat als joves Gabriel Marcelli i Jaime Busto, que l’havien superat en les dues fases prèvies

El pierenc Toni Bou (Montesa) s’ha imposat en el trial de Pamplona, la tercera prova puntuable per al mundial d’X-Trial, i referma el seu lideratge al capdavant del campionat. En les dues fases preliminars, Bou ha acabat tercer (5 punts), per darrera dels joves Gabriel Marcelli (Montesa) i Jaime Busto (Gas Gas), que només havien sumat 4 i 3 punts de penalització. El 32 vegades campió del món (16 en pista coberta i 16 a l’aire lliure) ha ofert la seva millor versió en la fase final, ha fet gaudir de valent els espectadors que omplien el Navarra Arena i amb únicament 3 punts no ha fet cap concessió als seus rivals. Marcelli (12) ha estat segon i Busto (13), tercer. En la general del campionat, Bou és líder amb 58 punts, seguit pel pilot de Gas Gas (46) i pel seu company a Montesa (40).

Els altres catalans en la prova han estat Adam Raga (TRRS), quart (12) i que s’ha quedat a les portes de la final, i Aniol Gelabert (Beta), sisè (18). Raga també és quart del mundial, amb 30 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)