MotoGP

Pol Espargaró passa a una habitació normal i comença a fer alguns passos

El responsable de GasGas Herve Poncharal ho ha explicat en el GP de l’Argentina

El Team Owner del GASGAS Factory Racing Tech3, Herve Poncharal, ha explicat les millores que està fent Pol Espargaró després del seu accident a Portugal: “La bona notícia és que aquest matí ha estat traslladat a una habitació normal, s’ha aixecat i ha fet alguns passos i està bé. Ens ha enviat, a Pit Beirer i a tots nosaltres, un missatge increïblement ple de dedicació, amb molt de cor i dient que farà tot el possible per estar aquí com més aviat millor.”

Herve Poncharal ha reconegut que en els darrers dies estaven preocupats per la moral del pilot ja que estava decaigut en estar sol a la sala de cures intensives i sense possibilitat d’aixecar-se. També ha afirmat que ara no volen parlar de quan podrà tornar a pilotar: “No volem parlar de quant de temps estarà de baixa, perquè els pilots de vegades ens sorprenen. Segur que serà molt de temps i es perdrà força carreres, però mai diguis mai amb un pilot, i segur que els metges se sorprendran en veure’l tornar abans del que esperaven”. Herve Poncharal ha explicat com va de les seves lesions: “Ha tingut una fractura molt lletja a la mandíbula i és dolorós perquè no pot parlar i ha de menjar amb palla, però no és gens greu, és un moment dolorós i no durarà gaire. El principal problema és l’esquena. Per tranquil·litzar tot el món, tornarà a moure’s, a córrer, a caminar i estarà en condicions de tornar a córrer a MotoGP, però porta temps curar les vèrtebres. Està amb una cotilla en aquest moment, no es pot moure i això és el que portarà molt de temps”

L’equip també ha fet oficial que l’alemany Jonas Folguer serà el substitut Pol Espargaró a partir del GP de les Amèriques que es disputarà el 16 d’abril. L’alemany té 29 anys, va competir per última vegada en MotoGP l’any 2017 i és un pilot provador de KTM.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)