Més motor

Palou guanya el GMR GP d’Indianapolis i és el nou líder de l’IndyCar

El català ha dominat clarament i ha fet una bona estratègia amb els pneumàtics

Àlex Palou (Chip Ganassi) ha aconseguit la primera victòria de la temporada en l’IndyCar al imposar-se en el GMR GP d’Indianapolis i és el nou líder del campionat. El català arribarà en un bon moment a les mítiques 500 milles d’Indianapolis que serà la propera cursa el 28 de maig. Aquesta és la cinquena victòria del pilot de Sant Antoni de Vilamajor en l’IndyCar després de les tres que va aconseguir l’any 2021, quan va ser campió, i la del 2022.

La bona estratègia d’Àlex Palou i el seu equip amb el pneumàtics el va situar en la primera posició de manera sòlida cap a la meitat de la cursa, després d’haver cedit alguns llocs –sortira tercer de la graella–, en la primera part. El català va ser el líder de la prova en 52 de les 85 voltes, i es va imposar amb més de setze segons d’avantatge respecte el mexicà Pato O’Ward, que va ser segon. Va completar el podi el nord-americà Alexander Rossi.

Àlex Palou s’ha situat líder del campionat amb 174 punts, sis més que Pato O’Ward que en suma 168. La tercera plaça l’ocupa el suec Marcus Ericsson amb 155.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)