Fórmula 1

L’emoció a Silverstone dura només una volta

Verstappen torna a guanyar i Norris i Lewis Hamilton l’acompanyen en el podi

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) continua augmentant el seu avantatge en el Mundial de Fórmula1 i ha sumat la seva primera victòria a Gran Bretanya. El gran favorit al títol ha vist com l’emoció de la cursa de Silverstone ha durat simplement una vola. És el temps que ha necessitat Max Verstappen per recuperar la primera posició que havia aconseguit Lando Norris amb una gran sortida. Lewis Hamilton, l’ídol local juntament amb Norris, ha anat remuntant posicions fins acabar a la tercera posició i pujar al podi. L’entrada del safety car després de l’incendi d’un dels cotxes, ha tornat a donar emoció a les últimes 15 voltes. Però Verstappen ha tornat a posar una marxa més per agafar avantatge i no patir en cap moment pel triomf.

Checo Pérez i Fernando Alonso han tingut una gran batalla per la sisena posició i optar a la segona posició general. L’asturià ha acabat setè i Carlos Sainz desè. Els Ferrari han tornar a decebre amb la novena i la desena posició mentre els McLaren han triomfat amb Norris pujant al podi com a segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)