Fórmula 1

S’estrena a Silverstone

Fórmula 1. Max Verstappen (Red Bull) venç per primer cop al GP de la Gran Bretanya, continua amb el seu domini insultant, amb els ídols locals britànics Norris i Hamilton al podi; fracàs de Ferrari

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) continua augmentant el seu avantatge en el Mundial de Fórmula1 i va sumar la seva primera victòria a la Gran Bretanya, la vuitena del campionat en 10 curses. El gran favorit al títol va veure com l’emoció de la cursa de Silverstone va durar simplement una volta. És el temps que va necessitar Max Verstappen per recuperar la primera posició que havia aconseguit Lando Norris amb una gran sortida. Lewis Hamilton, l’ídol local juntament amb Norris, va anar remuntant fins a acabar en la tercera posició en una dura pugna amb el seu compatriota i pujar al podi. L’entrada del safety car després de l’incendi d’un dels cotxes va tornar a donar emoció a les últimes 15 voltes. Però Verstappen va tornar a posar una marxa més per agafar avantatge i no patir en cap moment pel triomf. Checo Pérez i Fernando Alonso van tenir una gran batalla per la sisena posició i optar a la segona posició general. Els Ferrari han tornat a decebre amb la novena i la desena posició mentre que els McLaren van triomfar. La pròxima cursa serà el 23 de juliol a Hungaroring (Hongria).

Gran Premi Gran Bretanya
1r M. Verstappen (R.Bull) 1h25:16.938
2n L. Norris (McClaren) a 3.798
3r L. Hamilton (Mercedes) a 6.783
4t O. Piastri (McLaren) a 7.776
5è G. Russell (Mercedes) a 11.206
6è S. Pérez (Red Bull) a 12.882
Mundial de pilots
1r M. Verstappen (Red Bull) 255
2n S. Pérez (Red Bull) 156
3r F. Alonso (Aston Martin) 137
4t L. Hamilton (Mercedes) 121
5è C. Sainz (Ferrari) 83
6è G. Russell (Mercedes) 82
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)