Fórmula 1

Verstappen continua la marxa triomfal a Hungaroring

El neerlandès suma la novena victòria del curs i l’han acompanyat en el podi Lando Norris (McLaren) i Checo Pérez (Red Bull)

El neerlandès Max Verstapen (Red Bull) ha escrit un nou capítol de la seva dictadura en el campionat i a Hungaroring ha sumat la novena victòria del curs, setena de consecutiva, de les onze que s’han disputat. La pole-position de Lewis Hamilton (Mercedes) havia aixecat certa expectació, però a l’hora de la veritat no ha servit de gran cosa perquè en el primer revolt Verstappen ja ha passat com a lider. Han acompanyat al neerlandès en el podi Lando Norris (McLaren) i Checo Pérez (Red Bull), que ha protagonitzat una altra gran remuntada i ha pogut conservar la plaça davant la pressió final de Hamilton, el quart classificat.

En la posada en escena, Hamilton ha vist com el superaven tant Verstappen, com els dos pilots de McLaren, Oscar Piastri i Lando Norris. Amb el lideratge, el neerlandès ha controlat l’ímpetu de l’australià Oscar Piastri i de mica en mica ha anat esgarrapant dècimes de segon als seus rivals. Amb pneumàtic de compost mitja, el líder del campionat ha fet el canvi en la volta 23 amb prou marge per reprendre la cursa com a líder. Poc abans havien fet l’operació els pilots de McLaren, i Norris es col·locava per davant del seu company. Verstappen ha tornat a passar per boxes en la volta 51 i al final ha acabat amb més de 30 segons de marge sobre Norris, que ha signat el seu segon podi consecutiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)