Fórmula 1

Carlos Sainz (Ferrari) obté a Singapur la segona victòria de la seva carrera i trenca el domini de Red Bull

En una cursa molt tàctica, el madrileny ha precedit a Lando Norris (McLaren) i Lewis Hamilton (Mercedes). Max Verstappen, el líder del mundial, ha ocupat el cinquè lloc

El madrileny Carlos Sainz (Ferrari) ha assolit en el Gran Premi de Singapur el segon triomf de la seva carrera en el mundial de la Fórmula 1 i ha trencat l’hegemonia de Red Bull, dominadors de les catorze primers proves però que no han funcionat en el traçat de Marina Bay. En una cursa molt tàctica, Sainz ha sabut controlar a Lando Norris (McLaren) i la progressió final dels Mercedes. Lewis Hamilton ha completat el podi, mentre que George Russell s’ha anat directe a les proteccions en l’última volta, quan ocupava el tercer lloc. Charles Leclerc (Ferrari) s’ha classificat en quarta posició i Max Verstappen (Red Bull), el líder del mundial, ha ocupat la cinquena plaça, tot i que arrencava des de l’onzè lloc.

Leclerc, amb pneumàtics tous, li ha guanyat la partida a Russell en la sortida i s’ha col·locat rere Sainz. Després de 20 voltes anodines, a un ritme força lent, una sortida de pista de Logan Sargeant en la 21a ha propiciat l’entrada en joc del cotxe de seguretat. Tots els pilots ho han aprofitat per canviar pneumàtics, excepte els Red Bull, que havien apostat per arrencar amb les gomes dures. Leclerc ha perdut molt temps en el canvi i ja no ho ha pogut fer rere el seu company a Ferrari. A mitja prova (31 voltes), la situació de cursa era Sainz controlant el lideratge, seguit per George Russell (Mercedes), Lando Norris (McLaren) i Lewis Hamilton (Mercedes), separats per un segon i mig de marge. En la volta 44, Esteban Ocon (Alpine) s’ha quedat parat a mitja pista amb problemes mecànics i s’ha decretat el cotxe de seguretat virtual. Els dos Mercedes han optat per col·locar pneumàtics mitjans nous i des de la quarta i cinquena posició han començat a retallar diferències respecte a les tres places d’honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)