MotoGP

Segon i tercer lloc per Maverick i Aleix en els entrenaments del GP de Tailàndia

Martín fa el millor registre i després cau

Els dos pilots d’Aprilia, Maverick Viñales i Aleix Espargaró, han ocupat la segona i la tercera posició després dels entrenaments del GP de Tailàndia. El pilot més ràpid ha estat Jorge Martín (Ducati) que ha fet un temps d’1:29.826 en els últims minuts i en la volta següent ha caigut. Maverick Viñales ha fet una gran sessió, sempre ha estat en els primers llocs i s’ha quedat a 98 mil·lèsimes. Aleix Espargaró s’ha quedat a 160 mil·lèsimes.

El líder del mundial, Francesco Bagnaia (Ducati) ha acabat a dues dècimes del madrileny en la setena posició. No s’han classificat per la Q2 i demà hauran de passar per la Q1 Marc Márquez (Honda) que ha ocupat l’onzena plaça a tres dècimes. El cerverí ha rebut l’impacte a la seva espatlla dreta d’una peça de la moto de Jorge Martín que ha saltat durant l’entrenamenmt. Pol Espargaró (KTM) ha sigut quinzè a quatre dècimes i Àlex Márquez (Ducati) ha estat el divuitè a cinc.

Pedro Acosta (Kalex) te en aquest gran premi la seva primera oportunitat de ser campió mundial de Moto2, i el primer dia ja ha anat per feina i ha acabat la jornada amb el millor temps al fer 1:35.985. El murcià ha superar per 14 mil·lèsimes l’andalús Marcos Ramírez (MV Augusta). Albert Arenas (Kalex) ha acabat dotzè a set dècimes, mentre que Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el 24è temps a més d’un segon del millor.

En Moto3 el líder del mundial, Jaume Masià (Honda), ha acabat el dia amb el millor registre, tot i que en la segona sessió no ha millorat el temps de la primera (1:42.318). Ha superat per una dècima David Alonso (Gas Gas) que ha fet el millor temps. Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat 19è a a un segon i dues dècimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)