MotoGP

Victòria d’Aldeguer per davant d’Acosta, que encara no guanya el títol de Moto2

Arenas finalitza en la setena posició en el GP de Tailàndia

Fermín Aldeguer (Boscoscuro) ha dominat completament la cursa de Moto2 del GP de Tailàndia i ha sumat la seva segona victòria de l’any. El murcià ha acabat per davant d’un altre murcià, Pedro Acosta (Kalex), que en aquest gran premi podia guanyar el títol mundial. La quarta posició de Tony Arbolino (Kalex) ho ha evitat de moment, però Pedro Acosta serà el campió mundial de Moto2 en dues setmanes en el GP de Malàisia finalitzant en la cinquena posició si l’italià aconsegueix la victòria.

Albert Arenas (Kalex) ha acabat en la setena plaça. El gironí sortia tercer, però en la primera volta ha perdut posicions i ha baixat fins la desena plaça. Després ha recuperat alguns llocs. Jeremy Alcoba (Kalex) ha ocupat la tretzena plaça.

Quart triomf d’Alonso en Moto3

El colombià David Alonso (Gas Gas) ha aconseguit la seva quarta victòria en Moto3 l’any del seu debut. La cursa ha estat molt disputada, cap pilot s’ha pogut escapar i hi han hagut molts canvis en les primeres posicions. El podi l’han completat el japonès Taiyo Furusato (Honda) i el neerlandès Collin Veijer (Husqvarna), que han estat entre els tres primers per primer cop enla seva carrera. El líder del mundial, Jaume Masià (Honda), ha acabat quart després de perdre la plaça del podi en l’últim revolt. El valencià ha incrementat la seva avantatge en la general, perquè el seu màxim rival, el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna) ha caigut en la segona volta al xocar amb Davis Muñoz (KTM) al que se l’hi ha aturat la moto davant seu. Xavier Artigas (Kalex) ha finalitzat en la catorzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)