Fórmula 1

Verstappen eixampla el rècord amb un triomf a São Paulo, el dissetè del curs

Max Verstappen (Red Bull) ha eixamplat avui al Gran Premi de São Paulo disputat a l’autòdrom José Carlos Pace la seva hegemonia en el mundial de Fórmula 1 signant el seu dissetè triomf del curs, el nou rècord de victòries en una temporada. Lando Norris (McLaren) ha estat segon i Fernando Alonso (Aston Martin) ha completat el podi en un final espectacular avançant en l’última volta al mexicà Checo Pérez (Red Bull), que l’havia superat en la penúltima en un frec a frec que ha capitalitzat l’atenció en tot el tram final de la cursa. Els dos vehicles han creuat la meta plegats. Amb 42 anys, Alonso ha sabut contenir la potència del Red Bull del mexicà a còpia de competitivitat i experiència. És el podi 106 del pilot asturià, rebut amb un gran eufòria pel seu equip.

La cursa ha estat molt accidentada d’inici. De fet, abans de l’inici ja que Charles Leclerc (Ferrari), que sortia rere el campió del mon en la graella, s’ha estimbat contra la tanca en la volta d’escalfament i ha hagut de plegar. En el primer revolt després del semàfor verd, a més, Niko Hulkenberg (Haas) ha tocat per darrera Alex Albon (Williams) i aquest ha impactat amb el vehicle de Kevin Magnussen (Hasas). Els dos darrers també han hagut de plegar. El Gran Premi s’ha hagut de reiniciar amb una nova sortida després de la bandera vermella. Norris (McLaren) ha tornar a sortir amb una gran tracció i Verstappen, lògicament, ha marxat tot sol amb autoritat per evitar interferències, seguit de Norris. Fernando Alonso (Aston Martin) s’ha acabat instal·lant en el tercer lloc, perseguit amb insistència per Checo Pérez (Red Bull) en el duel més atractiu de la cursa. El mexicà, segon en el campionat i quart en la cursa, lluita pel subcampionat amb Lewis Hamilton (Mercedes), que ha estat vuitè, es queda a 38 punts i perd pistonada quan només falten dues curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)