Dakar

Laia Sanz i els tres equips de KH-7 Sport al Dakar aposten per la sostenibilitat

Laia Sanz, Isidre Esteve i el camió impulsat per hidrogen de Jordi Juvanteny, José Luis Criado i Xavier Ribas competiran en el Dakar amb els colors de KH-7 Sport amb el denominador comú d’utilitzar diferents energies i combustibles alternatius. “És una satisfacció que els tres equips que donem suport al Dakar comparteixin la nostra inquietud pel desenvolupament sostenible, també al motorsport”, ha expressat Josep Mª Lloreda, president de KH Lloreda en una trobada amb la premsa especialitzada.

Catrozena participació de Laia Sanz

Per a Laia Sanz, el ral·li Dakar 2024 serà la seva 14a participació, la tercera que disputarà en cotxes després d’una reeixida trajectòria amb motos. La 20 vegades campiona del món de trial (14) i enduro (6) acaba de tornar de Xile, on va signar un subcampionat de l’Extreme E, al costat de Mattias Ekström, que va saber poc després de liderar bona part de la temporada i demostrar un gran estat de forma al volant. En aquesta edició del Ral·li Dakar, participarà amb un buggy de l’equip Astara evolucionat, amb el que espera lluitar per la categoria T1.2 (dues rodes motrius) amb el seu copilot, l’italià Maurizio Gerini, en un projecte que té la missió de generar-ne una empremta de carboni totalment neutra. “A l’equip Astara i a empreses com KH-7 s’està molt pendent de respectar el medi ambient, i crec que, en general, el Motorsport està fent passos de gegant en aquest sentit, com fem nosaltres també al Dakar, amb aquest combustible sintètic”, ha valorat la pilot de Corbera de Llobregat. “Es tracta de deixar la menor empremta possible; la societat està canviant i el futur del motorsport passa pel respecte del medi ambient”, ha sentenciat.

El Dakar començarà el 5 de gener des de la ciutat mil·lenària d’Al-Ula, a l’Aràbia Saudita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)