Trial

Toni Bou renova amb el Repsol Honda Team fins al 2027

El 34 vegades campió del món amplia la seva relació amb l’equip quatre anys més, i serà un total de 21 anys junts

Toni Bou i l’equip Repsol Honda han anunciar la renovació del pilot pierenc fins el 2027, quatre anys més. Això farà que en total siguin 21 anys junts. La relació entre Toni Bou, de 37 anys, i Honda va començar l’any 2007, i en els disset anys que porten fins ara han aconseguit 34 títols mundials, 17 a l’aire lliure i 17 més indoor. Toni Bou i Honda han aconseguit un total de 221 victòries i 291 podis.

En declaracions facilitades pel seu equip sobre la renovació, Toni Bou ha explicat: “Estic molt agraït a l’equip per confiar en mi durant quatre anys més. Sempre he dit que vull acabar la meva carrera esportiva amb Repsol Honda i aquest segueix sent l’objectiu. Estic content de seguir amb el que considero la meva família, amb l’equip amb el qual he guanyat tots els meus títols. Vull seguir de la mateixa manera i donar sempre el 100% en cada competició, i lluitar per treure el màxim de la resta de la meva carrera. He aconseguit més del que podria haver somiat i, òbviament, lluitarem per més”. El Cap de la Unitat de Supervisió de Comunicacions Corporatives, Honda Motor Co., Ltd. i President d’Honda Racing Corporation, Koji Watanabe ha explicat: “Estic molt satisfet que Toni Bou, guanyador de 34 títols mundials consecutius, competeixi amb l’equip Repsol Honda fins al 2027. És difícil guanyar un campionat del món, i molt menys 34. Crec que en Toni ha estat capaç d’aconseguir tots els títols de campionat durant tants anys gràcies a la seva forta determinació per guanyar i per mantenir la seva fortalesa mental, tècnica i física a un alt nivell. HRC continuarà donant suport a Toni en tots els aspectes, inclosa la moto i la gestió de l’equip, perquè pugui seguir guanyant campionats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)