Fórmula 1

Tranquil·litat al Circuit per la F-1 davant l’anunci de Madrid

Pere Aragonès i Roger Torrent reiteren la voluntat d’allargar el contracte per mantenir la Fórmula 1 més enllà del 2026

El gran premi de Fórmula 1 de Madrid, que té prevista demà dimarts una presentació que ha d’aclarir més detalls sobre les característiques de l’entesa entre el govern d’Isabel Díaz Ayuso i els responsables de la competició, afegirà un grau d’incertesa al futur del gran premi que el Circuit de Barcelona-Catalunya manté de manera ininterrompuda des del 1991. A Catalunya, hi ha contracte firmat fins al 2026, que és precisament quan el de Madrid pensa programar el seu. Tot i això, els responsables del Circuit i de la Generalitat transmeten tranquil·litat i confiança.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, assegura que el Govern està “molt tranquil” amb el futur del gran premi de Fórmula 1 al Circuit, tal com recull l’ACN. “La dinàmica de treball del circuit continuarà com ha sigut en aquests 33 anys”, ha destacat Torrent. El conseller ha afegit que no li preocupa el que passa a l’entorn perquè el Circuit de Catalunya, que se celebra a Montmeló, té contracte fins al 2026 amb el propietari de les curses, Liberty Media. “Estem molt contents de la relació amb F1 i ens consta que F1 està molt contenta de la organització del gran premi. Estem convençuts que la relació serà per molts més anys”, ha reiterat.

“Som molt provincians”

En la mateixa línia, s’ha expressat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio: “Estem treballant amb la Fórmula 1. La relació és bona, fa uns anys es negociava any per any. Ara treballarem per continuar amb un acord per uns quants anys més. S’avança positivament.” Aragonès ha afegit: “A vegades som molt provincians des de Catalunya i no cal estar mirant tot el dia cap a una banda determinada. Els ritmes, la dinàmica i els criteris els posem aquí. El futur de la Fórmula 1 a Catalunya dependrà del Circuit i i de la pròpia F-1, de ningú més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)