Fórmula 1

Sainz marca el millor registre el segon dia dels tests de Bahrain

Sergio Pérez i Lewis Hamilton, segon i tercer, són els que fan més voltes

Carlos Sainz i el seu Ferrari han fet el millor temps el segon dis dels test oficials a Bahrain, on el pròxim dissabte 2 de març s’inicia el mundial de Fórmula 1. El madrileny ha fet una volta al circuit de Sakhir amb 1:29.921 i ha superat per més de set dècimes al segon millor registre, tot i que s’ha de tenir en compte que ha fet servir uns pneumàtics més tous que els seus rivals per fer aquests bon temps.

El segon registre l’ha fet Sergio Pérez amb el seu Red Bull amb 1:30.679, mentre que el tercer l’ha marcat Lewis Hamilton (Mercedes) amb 1:31.066, a més d’un segon del millor temps. Tots tres han millorat el temps que va aconseguir Max Verstappen (Red Bull) el primer dia. Sergio Pérez i Lewis Hamilton han sigut els pilots que han donat més voltes amb 129 i 123 respectivament, i tandes llargues, mentre que Carlos Sainz n’ha completat 84.

La sessió del matí ha finalitzat abans de temps amb una bandera vermella perquè el Ferrari de Charles Leclerc ha fet saltar una tapa d’una clavaguera. Els pilots d’aquesta sessió matinal han disposat de menys temps i alguns no han sortit a la tarda. Fernando Alonso (Aston Martin) només ha pogut fer 31 voltes i un temps d’1:33.053, el cinquè del matí, i el dotzè del dia. Demà serà el darrer dia d’entrenaments oficials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)