Fórmula 1

Verstappen inicia el mundial com el va acabar, amb victòria

Red Bull fa el doblet amb Pérez, mentre que Sainz completa el podi del GP de Bahrain

Max Verstappen i el seu Red Bull han iniciat el mundial de Fórmula 1 de la mateixa manera que van finalitzar l’anterior, dominant la cursa i aconseguint la victòria. El neerlandès tenia la posició preferent en el GP de Bahrain, ha fet una bona sortida i en la primera vota ja s’ha distanciat per més d’un segon de Charles Leclerc, i a partir d’aquí ha marxat en solitari. Max Verstappen no ha deixat el primer lloc ni quan s’ha aturat a canviar pneumàtics i també ha fet la volta ràpida. Ha aconseguit la seva victòria 55 i la vuitena seguida comptant les darreres set de la temporada passada.

Red Bull, que va dominar l’apartat d’equips el curs passat, també ha començat igual i ha aconseguit el primer doblet de la campanya 2024. Sergio Pérez ha fet una cursa seriosa i sortint des del cinquè lloc s’ha situat segon en la volta 14 de les 57 del total i s’hi ha mantingut fins al final. El primer podi de la temporada l’ha completat Carlos Sainz (Ferrari) que ha estat l’únic que ha acabat aprop d’un Red Bull, després de mantenir una bonica lluita amb el seu company d’equip Charles Leclerc i amb George Russell (Mercedes) en un parell de fases de la cursa. Fernando Alonso (Aston Martin) no ha tingut un bon ritme i ha finalitzat novè.