Trial

Segona victòria de Toni Bou en el mundial d’X-Trial

El pierenc s’ha imposat clarament en la prova de Chalon-sur-Saône

Toni Bou (Montesa) ha sumat la seva segona victòria en el mundial d’X-Trial al imposar-se en la final de la prova de Chalon-sur-Saöne, a França. El pilot pierenc ha sigut el millor des de l’inici i en les sis zones de la final només ha penalitzat 7 punts. La segona posició ha estat pel seu company d’equip el gallec Gabriel Marcelli (Montesa) amb 17 punts, mentre que el basc Jaime Busto (GasGas) ha acabat tercer amb 22 punts després de sumar la penalització màxima de 5 punts en quatre zones.

Toni Bou ha dominat les dues primeres rondes ja que en la primera només ha sumat 1 punt de penalització en les cinc zones, i en la segona ha acabat amb 0 punts després de les quatre zones. Jaime Busto ha sigut segon amb 10 punts, 5 i 5, en les dues rondes, i Gabriel Marcelli ha completat els tres participants en la final al ser tercer amb 11 punts, 4 i 7. Adam Raga (Sherco) ha finalitzat en la sisena plaça amb un total de 18 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)