Fórmula 1

Verstappen apareix quan toca i fa la tercera ‘pole’ de l’any a Austràlia

Sainz es mostra ràpid i se situa segon, entremig dels dos Red Bull

Max Verstappen (Red Bull) ha fet la posició preferent en el GP d’Austràlia i ha sumat la tercera pole en els tres primers grans premis de l’any. El neerlandès ha aparegut a la pista d’Albert Park quan tocava, en la Q3, i ha fet el millor temps amb 1:15.915. No havia estat el millor en cap dels tres entrenaments ni en la Q1 ni en la Q2. Les dues primeres rondes de qualificació han estat dominades per Carlos Sainz (Ferrari) que al final ha aconseguit el seu premi i sortirà des de la segona plaça de la graella. El madrileny, recuperat de l’operació d’urgència d’apendicitis que li va impedir disputar el darrer gran premi, s’ha quedat a dues dècimes del neerlandès i s’ha situat entre els dos Red Bull, ja que Sergio Pérez ha acabat tercer, a tres dècimes del seu company d’equip.

Charles Leclerc (Ferrari), que havia estat el més ràpid en dos entrenaments, no ha pogut completar una bona volta en l’última qualificació i només ha estat el cinquè a cinc dècimes del neerlandès. Fernando Alonso (Aston Martin) ha entrat en la Q3 i sortirà desè, mentre que Lewis Hamilton (Mercedes) ha tingut problemes s’ha quedat a la Q2 i ocuparà l’onzè lloc en la sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)