Superbikes

Razgatlioglu remunta en les últimes voltes i guanya la primera cursa del GP de Catalunya

Bulega, el nou líder del mundial, ha dominat però ha estat superat en la darrera volta

Toprak Razgatlioglu (BMW) ha aconseguit una impressionant victòria en la primera cursa del GP de Catalunya del mundial de superbike que s’ha disputat en el circuit Barcelona-Catalunya. El turc, que sortia des de la pole, ha remuntat més de quatre segons en les últimes voltes i en la darrera ha superat Nicolo Bulega (Ducati) que havia dominat des de la cinquena volta. En els primers girs ha estat Sam Lowes (Ducati) el que s’ha escapat, però ha caigut quan anava primer. Nicolo Bulega ha tingut problemes amb el desgast dels pneumàtics al final i s’ha hagut de conformar amb el segon lloc, però és el nou líder de la general.

El campió mundial Álvaro Bautista ha protagonitzat una gran remuntada ja que ha sortit des de la catorzena plaça, per una sanció, i ha finalitzat en un gran tercer lloc. Xavi Vierge (Honda) ha ocupat el catorzè lloc final, mentre que Tito Rabat (Kawasaki) ha acabat el 21è. Demà es disputarà la cursa superpole (11 h) i la segona cursa (14 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)