Fórmula 1

Torna la normalitat: Verstappen guanya i Red Bull fa el doblet

Sainz completa una gran cursa i acaba tercer en el GP del Japó, i Alonso és sisè

La normalitat en la Fórmula 1 amb el domini de Max Verstappen i de Red Bull ha tornat en el GP del Japó, i el neerlandès ha guanyat la seva tercera cursa de la temporada i l’escuderia austríaca ha fet el tercer doblet en quatre grans premis. Després de la retirada a Austràlia Max Verstappen ha tornat a mostrar el seu domini, i ni la bandera vermella per un accident de Daniel Ricciardo i Alexander Albon en el tercer revolt de la primera volta ho ha complicat al fer-se una segona sortida.

El neerlandès ha estat superior des de l’inici als seus rivals i ha tret més de 12 segons al seu company d’equip, Sergio Pérez, que ha ocupat per tercera vegada aquest any la segona posició del podi. Per darrera si que hi ha hagut lluita, sobretot motivada per les estratègies per la degradació dels pneumàtics. Carlos Sainz (Ferrari) s’ha mostrat molt sòlid i ha acabat tercer. El madrileny ha baixat al setè lloc a disset voltes del final després de l’última aturada al box, i com que tenia els pneumàtics més frescos ha pogut remuntar fins a la tercera plaça avançant quatre rivals. Fernando Alonso (Aston Martin) ha aconseguit una gran sisena plaça, tornant a demostrar que sap mantenir als seus rivals al darrera en les últimes voltes quan estan a menys d’un segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)