Fórmula 1

La Fórmula 1 anuncia el seu calendari 2025 amb novetats

El GP d’Espanya es mourà al cap de setmana del 30 de maig a l’1 de juny amb Austràlia com a primera cursa

La Fórmula 1 ha anunciat el seu calendari de cara a la temporada 2025, que marcarà l’aniversari número 75 de la categoria. Una de les principals novetats involucra al GP d’Espanya, l’últim que té el Circuit de Barcelona-Catalunya amb contracte amb la categoria. I és que el cap de setmana de la cursa es canvia a les dates a les quals van fer-se l’any passat, és a dir, del 30 de maig a l’1 de juny.

Més enllà del GP d’Espanya, la F1 presenta un calendari amb algunes variacions. La primera és la primera cursa, que passa de ser Austràlia en lloc de Bahrain, el 16 de març. A continuació, la segona cursa serà la Xina el 23 de març, amb el Japó com a tercera prova el 6 d’abril.

Després de la cita al Japó, Bahrain i Aràbia Saudita seran les següents en el llistat en el mes d’abril amb Miami, Imola i Mònaco acompanyant a Barcelona en el mes de maig. Després, el 15 de juny serà el torn del Canadà, tornant a Europa amb Àustria i Regne Unit, amb Bèlgica i Hongria tancant la primera part de la temporada.

Ja després de les vacances d’agost, Països Baixos obrirà la segona meitat del curs, amb Itàlia i l’Azerbaidjan tancant la gira europea. A continuació, Singapur serà l’última cita asiàtica, amb Austin, Mèxic, Brasil, Las Vegas formant part de la gira americana. Per acabar, Qatar del 28 al 30 de novembre, i Abu Dhabi del 5 al 7 de desembre seran les dues últimes curses del 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)