Més motor

Belén García debuta amb bon peu a l’European LeMans Sèries al Circuit

La de l’Atmellà del Vallès fa cinquena a la categoria LMP3, mentre que Albert Costa fa tercer al LMP2 Pro

Els catalans Belén García i Albert Costa van fer un gran debut en la cursa inaugural de la temporada 2024 de les European LeMans Sèries disputada al Circuit de Barcelona-Catalunya. La de l’Atmella del Vallès va començar la temporada amb l’equip DKR Engineering amb una destacada cinquena posició a la categoria LMP3.

La catalana competia amb l’equip luxemburguès junt amb l’alemany Alexander Mattschull i l’americà Wyatt Brichacek i van aconseguir acabar vint-i-cinquena en la classificació general, a més de 9 voltes del guanyador de la classificació general.

Per la seva banda, a la categoria LMP2 Pro/Am, Albert va poder pujar al podi del Circuit de Barcelona-Catalunya amb una gran tercera posició amb el cotxe 24 de l’equip britànic Nielsen Racing, juntament amb l’americà John Falb i el britànic Colin Noble.

A més, a la cursa general, van acabar dotzens, a més de dues voltes dels guanyadors de la categoria LMP2. Aquests han estat el cotxe número 37 de l’equip suís Cool Racing, conformat pel japonès Ritomo Miyata, el danès Malthe Jakobsen i el mallorquí Lorenzo Fluxà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)