Fórmula 1

Lando Norris supera els obstacles i aconsegueix la ‘pole’ per a l’esprint a Xangai

L’anglès és el més ràpid en una complicada sessió de qualificació, per davant de Lewis Hamilton i Fernando Alonso

Lando Norris ha aconseguit la pole per a la cursa a l’esprint del Gran Premi de la Xina. El britànic sortirà demà des de la primera posició després d’uns últims minuts caòtics per la pluja que ha caigut sobre el circuit de Xangai. El pilot de McLaren ha aprofitat aquestes condicions per a marcar un temps d’1:57.940 que, en un inici, els comissaris li han tret per culpa dels límits de pista, però que, després, li han retornat.

Just darrere del pilot anglès, sortirà el set vegades campió del món, Lewis Hamilton, qui ha fet un temps d’1:59:201. Ja a la segona fila de la graella, Fernando Alonso s’ha situat en una gran tercera posició, amb una volta d’1:59:915. L’asturià sortirà davant de Max Verstappen, que no ha superat els 2 minuts de temps i ha perdut la primera posició a causa de les condicions climatològiques.

Tancant les cinc primeres posicions, es troba l’altre pilot espanyol, Carlos Sainz, mentre que Sergio Pérez partirà sisè, Leclerc, setè, Piastri vuitè i els pilots de l’equip Sauber tanquen les 10 primeres posicions, amb Bottas novè i el pilot local, Zhou Guanyu, en la desena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)