Trial

Primera prova del mundial i primera victòria de Toni Bou

El pierenc guanya la primera cursa del GP del Japó i Adam Raga ocupa el tercer lloc

Toni Bou (Montesa) ha iniciat el mundial com s’espera del vigent campió i màxim favorit per revalidar el seu títol, i ha aconseguit la primera victòria en la primera prova del GP del Japó que es disputa a Motegi. El pierenc ha finalitzat la competició amb un total de 14 punts, 13 en la primera volta i només 1 en la segona. El triomf ha estat clar ja que la segona posició l’ha ocupat el seu company d’equip el gallec Gabriel Marcelli amb 38 punts.

Adam Raga (Sherco) ha completat el podi amb 41 punts, mentre que la quart plaça l’ha ocupat Aniol Gelabert (TRRS) amb 48. El seu germà Miquel (Vertigo) ha estat vuitè amb 69. El subcampió mundial de l’any passat, el basc Jaime Busto, ha tingut una mala primera volta (55 punts) i ha acabat novè amb 70 punts. Demà es disputarà la segona cursa.

En la prova femenina Berta ABellán (Scopa) ha iniciat el mundial amb una tercera posició al sumar 35 punts. La victòria ha estat per l’anglesa Emma Bristow (Sherco) amb 19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)