Més motor

Marc Márquez

Campió del món de 125 cc

«El més important era el títol»

Marc Márquez va reconèixer que no es va moure ni un mil·límetre de l'estratègia que havia dissenyat per a la cursa valenciana, malgrat que hauria pogut donar més de si: «Tenia ritme per lluitar per la victòria, com en altres curses, però tenia clar que el més important era el campionat. Havíem plantejat una cursa tal com s'ha desenvolupat.» El pilot de Cervera va explicar com havia reaccionat a la pista davant dels seus rivals: «He escalfat bé els pneumàtics en les primeres voltes i, quan he comprovat que estaven bé, he obert una mica de gas per acostar-me a Nico. Quan l'he atrapat he decidit fer una cursa més relaxada. Llavors ha arribat Pol i l'he deixat passar. A partir d'aquí m'he dedicat a mantenir la posició i la distància fins a la meta.»

També va explicar que en alguns moments ho havia passat malament: «En les primeres voltes era quan estava més nerviós. He pensat en els errors que no són teus que et poden deixar sense títol.» Al final, però, tot va sortir com estava previst i Márquez va poder dedicar el títol «a la família, als amics, a l'afició i als patrocinadors, sense els quals no hauria guanyat».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)