Més motor

MOTOR / GRAN PREMI DEL PAÍS VALENCIÀ DE MOTOCICLISME

Elias no hi posa el colofó

Elias cau en l'última volta quan buscava una victòria de comiat

El fabricant Moriwaki li va regalar la moto campiona

Toni Elias
MORIWAKI MOTO2 (30è)
«He anat al 200 per cent i potser aquest ha estat el problema, però volia fer-li un últim regal a l'equip. Tota la temporada he anat amb compte en el cos a cos, però amb el títol assegurat volia buscar la victòria a qualsevol preu. I he topat amb Iannone i m'he estavellat»

Toni Elias no va poder complir el desig de marxar de Moto 2 amb una victòria, tot i que la va lluitar fins a l'última volta. Tots els seus rivals van tenir un excés de fogositat i es va arribar al final de la cursa amb molts candidats i una situació més aviat caòtica, amb avançaments sense treva i maniobres arriscades. En l'últim gir, el campió del món va llançar el seu atac, però quan intentava superar Andrea Iannone i posar-se segon va tenir una sortida de pista i finalment va caure quan va arribar a les proteccions.

El manresà va poder reincorporar-se a la cursa, però sense possibilitats d'aconseguir un bon resultat. Elias almenys va tenir una alegria en forma de sorpresa, ja que Midor Moriwaki, fabricant del seu xassís, li va regalar la moto que l'ha fet campió del món.

Sense Elias en pista, la victòria va ser per a Karel Abraham, que finalment va ser el més llest en la lluita contra Iannone i Julián Simón, que van acabar segon i tercer, respectivament. El pilot espanyol, campió de 125 cc la temporada passada, es va assegurar el subcampionat amb només dos punts d'avantatge respecte del pilot italià.

Elias s'estrenarà demà amb el seu nou equip de Moto GP, el de Lucio Cecchinello, en els tests finals que donaran pas a les vacances. En aquests entrenaments també es podrà veure com Valentino Rossi roda per primera vegada amb l'equip Ducati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)