Més motor

MOTOR

Marc Coma assistirà a la Copa catalana de resistència, a Alcarràs

La segona prova de la Copa Catalana de Resistència serà presenciada pel pilot de raids i guanyador de l'últim Dakar Marc Coma. La prova, de 8 hores de durada reunirà als millors pilots de l'especialitat en el Circuit d'Alcarràs en la cursa més llarga de la Copa Catalana de Resistència. La proximitat de la data amb la prova internacional de les 24h del Circuit de Catalunya (16 i 17 de juliol) farà que molts equips posin a prova les seves màquines i mecànics a Alcarràs. Avui a 1/4 de 6 de la tarda es disputarà la qualificació. Abans, entre les 2 i les 5 de la tarda, es disputarà una cursa de tres hores puntuable per a la Copa Catalana Clàssiques d'Asfalt. La cursa de vuit hores començarà diumenge a les 10 del matí.

Els espectadors assistents a la prova podran intercanviar opinions amb el triple campió del Dakar, Marc Coma, que gràcies a Rodi, Circuit d'Alcarràs i a Michelin, presenciarà la prova de resistència i acompanyarà als assistents en un esmorzar. Per poder assistir al esmorzar amb Marc Coma cal formalitzar la inscripció en la web www.rodi.es. Paral·lelament, en el circuit Mixt de les instal·lacions lleidatanes se celebrarà diumenge la Copa Catalana de Minivelocitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)