Motociclisme

El millor Valentino

“Podem estar molt contents del nostre ritme de cursa, perquè he estat capaç de rodar bé i amb regularitat, fins i tot amb neumàtics usats.” Valentino Rossi era ahir una persona satisfeta. La seva temporada no és, com tampoc ho va ser la passada, per tirar coets, però va fent petites passes. L'italià va quedar a 0.880 segons de la pole de Stoner. Per a un campió del món com ell, la dada no seria gens bona, però la realitat és la que és. I és que Rossi va aconseguir a Montmeló, un dels seus circuits preferits, la millor qualificació de l'any. No per la posició final –novè–, sinó perquè va quedar més a prop que mai del millor temps. Només a Estoril havia aconseguit una marca similar, però el portuguès és una pista més curta on les distàncies són molt més reduïdes. A Qatar, un circuit amb característiques semblants a les de Montmeló, Il Dottore va ser dotzè a més de dos segons de Lorenzo; a Jerez, per exemple, es va classificar tretzè a 3.429 segons de la pole.

“Estic molt content perquè hem millorat la posada al punt de la moto i això ens ha permès sortir des de la tercera línia, que era l'objectiu”, va afirmar el de Ducati.

Tot i que el seu millor resultat amb Ducati el va aconseguir sota la pluja a Le Mans, Rossi va firmar que no és imprescindible per fer una bona cursa avui: “La previsió diu que pot ploure, i evidentment sabem que podem fer ràpids sota la pluja, però també ens podria anar bé si només baixa una mica la temperatura.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)