Motociclisme

Elias se sent molt proper als capdavanters

Motociclisme. GP de Catalunya. El pilot manresà sortirà des de la tercera fila, un fet que considera que “és molt positiu”

No és només que va igualar la seva millor classificació d'aquesta temporada –a Estoril també havia fet el vuitè millor temps–. La satisfacció de Toni Elias tenia motius de més pes per pensar que avui pot tornar a ser un gran dia per a ell.

El manresà ja va arribar animat a Montmeló, confiat en la informació extreta els dies previs pel seu equip. I la progressió ha estat constant, en les tres sessions de qualificació i fins a la qualificació oficial: 1:47.946 divendres al matí, 1:47.851 divendres a la tarda, 1:47.522 ahir al matí i 1:47.107 en la qualificació oficial. “Estic molt content. Hem repetit la millor qualificació i sortirem des de la tercera fila, un fet que considero que és molt positiu”, assegurava Elias. En qualsevol cas, el pilot de Suter no perdia el món de vista: “Si sóc sincer, però, penso que ens falta una mica de ritme.” I ho concretava: “Ens falten un parell o tres de dècimes [des de divendres que perd gran un percentatge molt elevat de marge en el quart sector].” Per aquest motiu, el primer campió del món de la història de Moto 2 considera fonamental, “fer una bona sortida” per agafar-se al grup capdavanter. Elias ha sumat fins ara 23 punts (10è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)